Billigste reise

trivago

er en ledende global hotellsøkeplattform med fokus på å endre måten, reisende søker etter og sammenligner hoteller og alternativ innkvartering. Plattformen ble etablert i 2005 i Düsseldorf, Tyskland, og gir reisende mulighet til å foreta informerte beslutninger ved å tilpasse sine hotellsøk og gi dem adgang til et stort utvalg av hotellopplysninger og priser.

momondo 

er en global reisesøkeside der du kan sammenligne priser på fly, hoteller og tilbud på leiebiler. Vi selger ikke flybilletter, hotellrom eller tilbud på leiebiler – vi gir deg en oversikt over de tilgjengelige reisealternativene og de mest oppdaterte prisene, og vi gir deg muligheten til å velge det tilbudet du foretrekker. Med bare ett klikk omdirigerer vi deg til den valgte siden der du kan fullføre bestillingen. 

Flixbus

Planlegger du en ryggsekktur i Europa? Vil du ta en last minute-storbytur? Eller dra på ferie med familie eller venner? Ikke noe problem! Vi tar deg fra A til B for en uslåelig pris. Med våre ekspressbussreiser kan du velge mellom Frankrike, Nederland, Sveits, Tyskland, Italia, Tsjekkia, Ungarn og Kroatia!

Auto Europe 

ble etablert i USA etter en idé om å leie ut en VW Beetle til amerikanere som besøkte sine barn stasjonert i Europa. Siden den gang har vårt konsept utviklet seg betydelig. For å kunne gi våre kunder eksepsjonell service samarbeider Auto Europe med internasjonale utleiere som Avis, Budget, Europcar og Hertz i tillegg til flere andre internasjonale, nasjonale og regionale utleiere. 

DanCenter A/S 

er en av de største formidlere av ferieboliger i Danmark.

Å være ferieboligformidler vil si at vi sørger for å etablere kontakt mellom de eierne av ferieboliger som vi har en avtale med, og interesserte leiere til ferieboligene. Vi eier med andre ord ikke selv noen av ferieboligene. Ekspertisen vår ligger dermed ikke i å bygge eller kjøpe eiendommer, men i å formidle leien mellom interesserte boligeiere og interesserte feriegjester.

Vy Buss 

er Norges største busselskap med virksomhet i Norge og Sverige. Hver dag bidrar de til et mer bærekraftig samfunn ved å tilby kollektive og miljøvennlige transportløsninger. Vy Buss kjører ekspressbusser over store deler av Norge. Rutenettverket til Vy express strekker seg fra Trondheim i Midt-Norge til Kristiansand i Sør-Norge.

Interhome

Uansett hva du ser etter; Interhome kan oppfylle omtrent alle forespørsler og ønsker med ca. 40,000 feriehus og leiligheter i 28 land som kan bestilles online. Enten det er en alpehytte, en villa med svømmebasseng, en leilighet i byen, en hytte eller et slott - du vil finne det rette for deg! Interhomes service inkluderer hele bestillingsprosessen, utlevering av nøkler og utvask etter oppholdet.