Trubadur/one man band

Roy Kristoffer Bærøy

Bor på Bømlo og spiller stort sett egne sanger innen sjangeren country.. Han spiller gitar, vokal, piano og bass. En musiker som passer til alle anledninger. Sjekk ut youtube eller Spotify for flere sanger.

JENS ERIK AASMUNDSETH

Ungstrilen fra Sotra er etter hvert blitt et kjent fjes i Bergen, som bidragsyter til en rekke musikalske prosjekter både som trommeslager, vokalist og gitarist - og over 1000 spillejobber bak seg. Med en forkjærlighet for reinspikka hits blir det alltid topp stemning og høy allsangfaktor når han drar fram gitaren.

MARIUS LARSEN

Marius er en godt etablert musiker fra vestlandets perle, Bergen og har drevet i underholdningsbransjen siden 1993. I løpet av sin tid som musiker har han vært innom diverse band, samt deltatt i mange musikalske prosjekter og settinger. De siste årene har han praktisert som trubadur på vestlandets mange scener.

CLAUS "DANSKEN" PEDERSEN

Claus Pedersen er alene på scenen med kassegitar og serverer alt fra ballader til swingmusikk og rock & roll.
Med et bredt repertoar finner man klassikere både på engelsk, norsk og dansk. CP legger stor vekt å levere låter som alle har et forhold til, så her er det mye å synge med på.Det blir garantert høy fest- og allsangfaktor når CP står på scenen.

Kanskje noe du har bruk for