Fagfolk vet hva som må til
Fagfolk vet hva som må til

Fordelen med å leie er at du ikke har arbeidsgiveransvar. Du blir fakturert for forbrukte timer. Ta kontakt for mer info. 

Lei en kokk, servitør eller bartender 

Som servitører og kokker er en bartender en person som har erfaring både med drinker, skjenkebestemmelser og gjeste behandling. Å bruke naboens sønner eller døtre i baren er greit om du har et sluttet lag, men som firma bør erfaring foretrekkes. Dette spesielt med tanke på forberedelser til kvelden, økonomistyring underveis og ikke minst hastighet i jobbsituasjonen.

Noen ledige datoer før jul
Noen ledige datoer før jul

Lei en kokk

Skal du ha selskap hvor du trenger tilberedning på stedet eller du er et firma som trenger ferie avløsning eller vikar. Her kan du få en kokk på dag eller ukesbasis

Dette er a la carte kokker som er vant til å tilberede mat a la minute, men som også behersker større selskaper. Fordelen med å leie er at du slipper arbeidsgiveransvar

Vaktpersonell

Sliter du med å få tak i nok mannskap til ditt arrangement. Vi kan tilby hjelpevakter med lang erfaring. Med hjelpevakter menes personell som ikke er utdannet vektere. 

Noe ledig før jul
Noe ledig før jul

Lei en servitør

En flink servitør er like mye verdt for et vellykket selskap. 

Våre servitører kan i tillegg kjøre selskapet og sørge for at tidspunkter blir tilrettelagt med evt. taler osv. i samarbeid med evt. toastmaster. En del av våre servitører har også kunnskapsprøven i alkoholloven og er følgelig oppdatert på skjenkereglene. Vi kan levere hjelpeservitører, hovmester og fagservitører.

Lei en bartender

Du betaler nok litt mer for en fagperson, men sluttresultatet er mye bedre. Blir det skjenkekontroll har våre kunnskapsprøven i alkohol. 

Spør om dato
Spør om dato

Kontakt. tormod tlf. 975 82 788 mail kontakt@lokalinfo.net   eller bruk skjemaet under.