Hva er det vi driver med?

21.03.2021

Har vi virkelig ikke råd til å ta oss av våre små landsmenn i dette landet? Vi betaler for vaksinedoser til andre land. 61 millioner til vaksinemekanismen covax. Takke nei til 1,9 millioner vaksiner, bruke millioner og milliarder på å flytte flyplasser, fiaskoprosjekt som det store miljøfyrtårnet til Stoltenberg, felle trær for millioner i Oslo, for så å plante nye, bruke store penger på å male firkanter på gatene i Oslo og så er det for dyrt å redde synet til denne gutten og andre med tilsvarende problem. Heldigvis kan det se ut som Listhaug vil ta dette opp i Stortinget. Sjelden jeg har vært så flau av å være Norsk.

Har valgt å legge ut et innlegg fra Olav Harald Ulstein og teksten fra Ulrik sin familie. Vil presisere at det er ikke denne familien som har bedt om at denne spleisen ble opprettet, men jeg vil oppfordre alle til å se mer om hvordan det går ved å klikke på bildet. 

av. Olav Harald Ulstein

For dyrt ???

Du såg kansje dette sjarmtrollet av ein gut på nyheitene? Han lider av ein svært sjeldan augesjukdom, som med tida vil gjere han blind. Denne lidelsen kan opererast, men styresmaktene meiner det er for dyrt. Dei samme styresmaktene bruker milliarder på symbolpolitikk i miljøsaken, har brukt 600 mill. I bistand til Kina, bruker 8 mill. pr. Ikkjevestlig invandrer, bruker milliard på milliard på ulike prosjekt i utlandet. Når lille Ulrik treng ein operasjon for ikkje å bli blind, så er det for dyrt Kva pokker er det vi holder på med i dette landet ??Del gjerne, dette må vi endre på !!!

Øyeoperasjon til Ulrik

Som mange har fått med seg har Tv2 laget er reportasje om guten vår på snart 5 år som er født med en alvorlig øyesykdom som den Norske Stat har valgt å sei "Nei" til behandling for. Ulrik er per dags dato for ung til å gjenneføre denne behandlingen.

Flere har ytret ønske om å opprette spleis for denne saken, så har derfor selv valgt å opprette en Spleis. Pengene vil i fremtiden gå til Ulrik sin øyeoperasjon. Dersom Ulrik får innvilget behandling med staten går pengene til veldedige formål eller forskning innen øyesykdommer.

Takker Kjell Cato Nilsen for at han han opprett spleis, men ønsker spleisen knyttet til familien som kan oppdatere giverne med riktig informasjon. Alle pengene som har blitt samlet inn via Nilsen har blitt overført til denne Spleisen.

Klem fra Ulrik med familie

Helt overveldet og utrolig takknemlig

21. mars 2021 19:02

Tusen takk til alle som har støttet så langt, fine ord og lykkeønskninger. Vi er helt overvelda og setter utrolig stor pris på det <3

Som dere har fått med dere har Ulrik en sjelden mutasjon av øyesykdommen Retinitis Pigmentosa, RPE65, som det finnes behandling for, men som Norge har valgt å sei "nei" til. Om ikke Ulrik får behandling vil han til slutt bli blind. For å oppnå best effekt av behandling må behandlingen gjennomføres før synstap, noe som er ventet å skje ved tenårene. Prisen som er satt på denne behandlingen er 4 millioner kroner per øye. I Norge er det 8 personer som har denne typen, RPE65.

Jeg legger ved link til reportasjen til Tv2 om noen ikke skulle ha få sett den. https://www.tv2.no/nyheter/13888751/ 

Klem Ulrik med familie