Til våre politikere

03.04.2021

Kjære politikere. Er dette takken for at vi stemte på dere? Vil minne dere om at dette er en av de som betaler lønna di i et demokrati. Også kalt skattebetalere. Slik behandler man ikke mennesker. Når vi betaler skatt store deler av livet, er en del av den satt av som en slags helseforsikring. Allikevel klarer Regjering og Storting å fortelle barn, familier og ungdom at den sykdommen du har er for dyr å ordne. Hvilke parti som ikke sitter i regjering er villig til å se på ordningen, for det er tydelig i følge Erna Solberg at de ikke vil gjøre noe med det. I mellomtiden kan små barn miste forelder, søsken eller andre slektninger. De foreløpige siste som må ty til det nedverdigende faktum at de må tigge om penger er Silje og hennes lille familie. Hjelp henne med et biddrag eller del spleisen videre. Klikk på bildet under.

Siste håp!

Alle penger som samles inn går til Silje sin kreftbehandling

Silje har plateepitellkreft med spredning. Norge kan ikkje hjelpe, og hu treng ei kreftbehandling som hu må betale for sjølv.

Prislapp: ca. 2 millioner kroner.

Silje er 30år og mamma til Max (7) & Mille (4) og samboer med Espen og holder til på Stord.

Silje har alltid vert ein person med eit stort hjerta og med veldig mykje omsorg for andre. Sjølv no når hu står midt i sin livs viktigaste kamp så tenker hu først på alle rundt seg. Men no treng Silje omsorg og hjelp fra oss og deg til å vinna kampen mot kreft.

Ho er ei fantastisk mamma for sine to små, og tanken på at hu kanskje ikkje skal få sjå dei voksa opp er heilt ubeskrivelg vond. Me kan ikkje sitta stille og venta på at det skal ordne seg sjølv. Livet til Silje er her og no, og me har ingen tid å mista!

Hu har gjennomgått tre cellegiftkurer på Haukeland. Siste CT viste desverrre at kurane så langt ikkje har virka, og no har dei lite å tilby her i Norge. Kreften er aggressiv og sprer seg fort.

Håpet no er og få Silje til utlandet innen et par veker då det hastar med og komme i gang med behandling.

Det blei oppretta ein spleis forrige måned og det kom inn over 200.000. Me er evig takknemlig for alle som har støtta til no og pengane vil bli brukt for oppstart til behandlingen. Men me treng desverre meir...

Oppdatering fra Silje:

4. april 2021 15:22

Eg har ikkje ord!️

Eg veit ikkje kva eg skal sei eller kor eg skal begynna..

Eg er heilt mållaus! Folk er så ufattelig snille, gode og hjelpsomme!

At eg har så mange kjente og ukjente som heier så mykje på meg er heilt overveldane.

Ord som "Tusen takk" blir alt for små, men igjen da einaste eg kan få sagt️

Eg ser alle som skriver til meg og som støtter meg, men eg klarer desverre ikkje svara alle så fort som eg ønsker.

Tusen tusen takk for all støtte til no, og for at alle er med å deler min spleis historie, som igjen no gjer at eg kanskje kan få ein behandling som kan redda livet mitt️

Håpe dåke vil fortsetta å dela og spre ordet!️

Dei som vil kan følga kampen min på instagram: Kampenmotkreft

Stor klem fra Silje