Blogg om alt mulig 

Ut på tur i Europa, din hunderase, tannbehandling Gdansk og ellers mye rart. Klikk på bildene nedover siden. selv om ikke alt her omhandler Sunnhordland, kan de være noen tips å få med seg om man skal på ferie eller tannlegen blir for dyr.

De store teleselskapene jobber for fullt med å få 5G-nettet opp og gå, men hva betyr 5G for deg?

Polen sliter med viruset og setter inn ganske harde tiltak. Til forskjell fra Norge innfører de påbud og ikke anbefalinger. Hvordan situasjonen her og i Europa dag for dag er, ser du ved å klikke på bildet.

Da har nok et utested lagt inn årene i vårt distrikt, selv om i dette tilfelle ikke var kun corona pandemien som var årsaken, men den var vel en bidragsyter. Flere vil nok følge etter i månedene som kommer.

Coronapass

16.01.2021

Da er vaksineringen også i Norge godt i gang og det samme i Europa. Eu tar nå til orde for å få en ordning med vaksinepass. Dette kan være nøkkelen til et mer gjenåpnet Europa

Dette er ikke ment som en kritikk av myndighetene, som gjør hva de kan for å stanse pandemien, men kan ting ha vært gjort litt før eller er det typisk norsk å bygge på tillit? Det er vel ikke alltid i 2020/21 det er så lurt. Har satt pris på noen synspunkter på dette og bruk gjerne muligheten nederst på siden....

Norskutviklet hudpleie fra Amberly