DJ`s

En god DJ er et godt alternativ både til brylluper, firmafester eller venners party.

Her får du musikken fra 60 tallet og frem til i dag om du ønsker det. De fleste DJ`s har komplett utvalg og har de det ikke på harddisken er låtene aldri langt unna.

DSJ`s du finner her har lang erfaring og vil gjøre sitt ytterste for deg og selskapet. Når du klikker på bildene, kommer du direkte inn på den enkeltes bookingside med mer informasjon.

Allround DJ bosatt på Stord. Allsidig Dj. med mange år bak seg på DJ scenen 

er en av våre mest spennende artister. Han har produsert flere kjente låter. 

Dj Svend spiller de beste hitene fra de siste 6 tiårene og selvsagt dagsaktuell musikk. Han er  engasjert ved flere av Bergen's beste utesteder. 

Håkon er en 22 år gammel DJ med base i Bergen. Han har på kort tid fått erfaring fra flere forskjellige arrangement. Favorittsjangeren er EDM, Future House. 

er en DJ fra Askøy. På få år har han opparbeidet seg god erfaring fra bransjen.

har bachelor innen elektronisk musikk, og er musikkprodusent i tillegg til å være Dj. 

Ronja er en all around DJ fra Haugesund, med en forkjærlighet for funky beats og dyp bass. Hun har spilt på de største nattklubbene på Vestlandet.  

Dj Rita spiller både på privatfester og klubber. Hun er fast engasjert på flere av Bergens mest populære utesteder som f. eks. No Stress, Vaskeriet og Dark & Stormy 

DJ fra Stord. Etter flere år med produksjon, har han tatt steget inn i DJ Verden.

Allsidig allround DJ som passer i alle anledninger. Mange har sett han på Bømlo og Voss

John North er en 23 år gammel produsent og DJ fra Bergen. Med 12 års erfaring fra produsering kan man trygt si at John vet hva han driver med.   

DJ ELEX er en up & coming DJ fra Bergen. Han har allerede rukket og spille på flere kjente utesteder. Han er god innen de fleste sjangre, men har house-sjanger som sin spesialitet.